tit-inscripcions

Inscripcions obertes

Esgotades les places a les competicions de 24 i 12 hores

Condicions especials per la situació sanitària

Serà una edició diferent, on ens hem vist forçats a fer canvis en el funcionament i circulació habitual que fem per Can Dragó. Intentarem que es noti el menys possible, però segur que comprendreu que cal posar per davant la seguretat sanitària.

Per aquest motiu, és important que llegiu el Pla d’actuació i prevenció Covid que tenim publicat al web, del qual us avancem alguns aspectes importants a tenir en compte:

– Per poder accedir a les instal·lacions, tots els corredors, acompanyants, voluntaris i organització haurem de presentar el certificat de vacunació amb pauta completa o PCR negatiu amb una validesa inferior a les 72h.
– Corredors i acompanyants (màxim un per corredor) haureu de portar signat el Document d’exempció de responsabilitat que us podeu descarregar a l’enllaç.
– Les instal·lacions de Can Dragó estaran dividides en 3 zones. A la Zona 1 només hi podran accedir els participants. A la zona 2, els acompanyants i l’organització i a la zona 3, el públic.
– La mascareta serà obligatòria en tot moment. Els participants se la podran teure als 200m de l’inici de la competició.
– A la zona de les carpes dels corredors caldrà mantenir la distància de seguretat entre persones que no siguin de la mateixa bombolla de convivència.

En les proves individuals hem mantingut el nombre de places disponibles i els preus del 2019. L’enllaç a les inscripcions el trobareu en aquest apartat de la nostra pàgina web 24hores.corredors.cat i estarà operatiu un cop estiguin obertes.

De moment la competició per relleus queda pendent de veure com evoluciona la situació sanitària d’aquí al mes de desembre. Si tot segueix igual també la farem com a 2019, amb un màxim de 25 equips.

Registra't a la nostra newsletter

Normalment obrim les inscripcions el mes de juliol, per donar-vos temps a planificar la temporada i la competició, però enguany les enderrerim uns mesos.

Quan obrim, enviarem una newsletter, si la vols rebre (i encara no hi estàs registrat), omple aquest formulari 

Mantenim els preus des de 2019

Aquest 2021 apugem el preu de les inscripcions, i mantenim els de l’edició 2019:

24 hores: 70€ > ESGOTADES
12 hores individuals: 60€ > ESGOTADES
6 hores individuals: 50€
24h per parelles: 120€
24h en equips de 3 a 6 corredor@s: 180€
24h en equips de 7 a 24 corredor@s: 288€