Mitja de la Campana

6ª Mitja Marató Cursa de Muntanya de Vacarisses

Informació i reglament.

21’50 km / 1.540 metres desnivell acumulat

9 de juny 2019. Vacarisses

Descripció:

Cursa que es desenvolupa per trams de pista i corriols. La sortida té lloc al centre de la vila de Vacarisses i el recorregut s’endinsa al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac. El punt més alt de la Cursa està a 574m, i el punt més baix a 261 m.
Té algun punt en descens de dificultat tècnica pel desnivell i tipus de terreny.

Data: 9 de juny de 2019

Hora: 8’00h.

Sortida: Pl. Joan Bayà

Arribada: Edifici La Fàbrica

Recorregut: 21’50 km

Avituallaments:  6 líquids en cursa, 1 amb isotònic i taronges, (2 amb sòlids)  i a l’arribada

Desnivell acumulat: 1.540 m.

Altitud màxima: 574

Altitud mínima: 261

Màxim participants: 300

Circuit i Perfil.

Reglament de la Mitja de la Campana 21’400km. Any 2019

1.- L’Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT juntament amb l’Ajuntament de Vacarisses i amb las col·laboració de l’A.E. VacarissesCorre organitzen la 12a Edició de la Cursa de Muntanya de Vacarisses, Cursa de la Campana, la 6a Mitja Marató de la Campana, i la 5a Campaneta.

2.- Cursa oberta a tothom sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat que accepten el present reglament.

3.- La sortida es farà a la plaça Joan Bayà de Vacarisses. La sortida de la Mitja Marató serà a les 8’00h del 9 de juny de 2019 i l’arribada tindrà lloc a l’edifici de La Fàbrica

4.- La cursa te una distància de 21.400 metres entre trams de pista, corriols i un petit tram d’asfalt per sortir i tornar a entrar a la Vila

5.- Hi haurà avituallaments aproximadament als km5 (aigua), km8 (aigua, taronges i isotònic), km10 (aigua), km12 (aigua i sòlid), km17 (aigua i sòlid), km19’5 (aigua) i a l’arribada.

6.- Les inscripcions es tancaran el 5 de juny a les 23’00h o en arribar al màxim de 300 participants. El preu d’inscripció es de 12€ sense obsequi, o 17,00€ amb obsequi. Aquest any l’obsequi és una samarreta.
L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa al preu de 25€. Aquesta possibilitat estarà informada a la pròpia web de la cursa els dos dies previs.

7.- Llocs d’inscripció:

•  Per Internet: http://cursavacarisses2017.corredors.cat/
8.-Categories:
HOMES      –       DONES
Cat1   Fins al 1998   Cat5

Cat2   1979 / 1997  Cat6

Cat3   1969 / 1978  Cat7

Cat4   1968 i anteriors   Cat8

9.- S’atorgaran trofeus als 3 primers classificats de la general masculina i femenina, així com al primer/a classificat/ada de cada categoria, masculina i femenina, i als primers classificats locals, tant masculí com femení.
Els premis no seran acumulables excepte en els premis als atletes locals.

Els atletes locals hauran d’acreditar-ho amb el DNI en el moment de la recollida del dorsal, o amb un certificat d’empadronament si al DNI no hi consta.

L’entrega de trofeus es farà a les 11’30h.

10.- Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit, acompanyades d’un dipòsit de 30€, una vegada s’hagi acabat la cursa, essent inapel·lable la decisió presa per l’organització.

11.- La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/ores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà sempre amb caràcter gratuït.

12.- Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa.

13.- L’organització té contractada una assegurança d’accidents per a tots els participants, i l’assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.

14.- Tot participant reconeix que es troba en bon estat de salut i eximeix de tota responsabilitat l’organització de la prova de qualsevol conseqüència física que pugui patir en el transcurs de la cursa o després de participar-hi.

15.- La recollida de dorsals es farà el mateix diumenge a partir de les 7’00h. El dorsal s’haurà de portar ben visible i s’haurà de portar al davant.

16.- Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i zona d’aparcament.

17.- El control d’arribada de la cursa es tancarà a les 4h d’haver-se iniciat la cursa.

18.- Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural serà desqualificat per l’organització.

19.- La inscripció a les diferents Curses de la Campana és personal i intransferible i suposa l’acceptació del present reglament. No es podrà transferir la participació a terceres persones per motiu de no poder acudir el dia de la prova sense l’autorització de l’organitzador, i això només es podrà fer una vegada arribat al límit d’inscrits.

20.- Cada corredor ha de portar un xip, i és vàlid només el que facilita l’organització, havent-se de portar a la sabatilla, sense doblegar. S’ha de tornar una vegada finalitzada la prova, o al control més proper en cas d’abandonament. Cada participant només pot portar el xip que te assignat, i portar el xip d’un altre corredor és motiu de desqualificació.

21.- Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització