Inscripcions

INSCRIPCIONS

Els drets d’inscripció a les curses de 10 km i 5 Km són de 5 €. Amb aquest import s’adquireix el dret a tots els serveis bàsics per al corredor incloent-hi cronometratge, dutxes i serveis, esmorzar complet, guarda-roba, esplai per a infants i ambulància. Si opcionalment, i a més de tot l’anterior, es vol adquirir l’obsequi commemoratiu de la cursa, que enguany serà aquesta bossa de sabates, el preu de la inscripció serà de 13€. L’organització assumeix una part del cost de l’obsequi.

Limit d’incripció amb dorsal personalitzat: Dijous dia 9 a les 9h.

Cursa 10Km

https://xipgroc.cat/ca/curses/SantQuirze2019/10k/inscripcio/llarga

 
Cursa 5Km

https://xipgroc.cat/ca/curses/SantQuirze2019/5k/inscripcio/curta

 

INSCRIPCIONS INFANTILS: Tots els participants, a mes de la medalla i l’esmorzar, rebran una samarreta per cortesia de l’Escola d’anglès Kids&Us i unes llaminadures oferides per l’Escola Bressol Picarol Blau. A més, Kids&Us, com a patrocinador d’aquestes curses infantils, sortejarà una setmana gratuïta de Funweek (casal).

Cursa 800m

https://xipgroc.cat/ca/curses/SantQuirze2019/kids800/inscripcio/entre-2007-i-2012

 
Cursa Mussolets

https://xipgroc.cat/ca/curses/SantQuirze2019/mussolets150/inscripcio/des-de-2013

 
 

El dia de la cursa es posaran a la venda els eventuals dorsals que quedin lliures, a un preu de 10€ i sense la bossa de sabates d’obsequi (gratuïts per les curses infantils), FINS ESGOTAR EXISTÈNCIES.
No s’admetran reserves de cap tipus.

Recordeu que els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 7:30 i fins 30’ abans de la sortida de cada cursa, al complex esportiu Can Casablanques.

Atenció! La cursa puntua doble a la lliga Championchip.