Recorregut


Clica sobre de la imatge per fer-la gran

La sortida és davant del Camp de Futbol de Sant Quirze.
Comencem al carrer Priorat en lleugera pujada fins la rotonda d’entrada a un polígon industrial, la qual travessarem per l’esquerra, sortint d’ella pel carrer Pallars. Comença el recorregut per la zona residencial de Can Casablanques, de perfil suau i agradable fins arribar a la Ronda Arraona, a través del carrer Urgell, de perfil pla. Malgrat que aquesta via és molt ampla, la calçada per on passa la cursa és estreta, l’espai just per on passa un vehicle, i a més, fa lleugera pujada durant 150 metres.
Passada una nova rotonda, la via s’eixampla molt i torna a suavitzar-se el perfil. Passem pel Km.1 (km.6) i llavors iniciem un llarg tram per una part exterior al poble, un espai molt obert enmig de prats, camps de conreu i urbanitzacions, que de ben segur proporcionaran agradables sensacions per córrer. Es tracta de l’Avinguda Can Pallàs, un tram recte d’uns 800 metres que farem en tots dos sentits, primer d’anada amb lleugera pendent de pujada i després la completarem, lògicament de baixada. En aquest tram ens creuarem amb la resta de corredors i ens podem anar saludant. Poc abans de la rotonda on acaba l’avinguda farem un gir de 180º. Poc després de fer aquest gir trobarem el Km.2 (km.7).
En acabar l’avinguda entrem dins d’un altre barri residencial, Sant Quirze Jardí, presidit per la Masia de Can Feliu. Dins d’aquest barri, farem dos girs de 90º, sempre en lleugera baixada, per anar a buscar Km.3 (km.8) a tocar de la casa d’en David.
Just al sortir d’aquest barri, creuarem el Parc de Can Feliu, just al costat de la Riera de la Batzuca. Aquest tram és en lleugera baixada i en un ambient que acostuma a ser molt fresc per la proximitat de la vegetació de ribera i on el color verd predomina en el paisatge.
Just a la sortida del parc, cal agafar una mica d’embranzida, ja que ens trobem potser amb el tram de major pendent de pujada al carrer Llaurador però que amb prou feines són 80 metres. Travessem el nucli urbà, de perfil molt suau, quasi pla, primer per l’Av.Gaudí, i després pel carrer Pi i Maragall, on trobarem el Km.4 (km.9).
Al final d’aquest, creuem el carrer Pau Casals, i recorrem part del carrer Manso, on la cursa gira 90º a l’esquerra, per entrar al carrer Barcelona. Falten uns 800 metres per l’arc de sortida-arribada. Aquest cèntric carrer és preminentment amb lleugera inclinació ascendent, i si venim justos de forces, es poden fer durs.
Poc abans del final d’aquest carrer, es fa un altre gir de 90º a la dreta cap el carrer Sabadell, que fa una oportuna baixada per agafar aire, i després d’un gir en ziga-zaga a la rotonda per on empalma altre cop amb la Rda. Arraona, entrem en aquesta pel carril de sentit contrari de la circulació de vehicles. Aquest tram és curt i pla i aquí, si les forces acompanyen, es pot accelerar per enfilar altre cop el carrer Priorat on trobarem l’arc del Km.5 si estem a la primer volta o bé d’arribada, si ja hem completat la segona volta, tot fent un sprint final.