Reglament

 • L’Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, organitzen la 13a edició de la Cursa de 10 km de SQV - Memorial David Rovira, la qual forma part del calendari de la Lliga 2020 Championchip amb puntuació doble. Simultàniament se celebrarà també una prova de 5 Km, competició de categoria única (masculina i femenina) i posteriorment, dues curses infantils 800 m i 150 m, en funció de l'edat dels participants. Es convida tots els nascuts entre els anys 2004 i 2007 (inclosos) a participar en la cursa competitiva de 5 km.

 • Les inscripcions a les curses de 10 i 5 km es tancaran el 14 de maig del 2019 a les 8 h del matí o bé si s'arriba als 750 participants (sumats els inscrits a les curses de 10 i 5 km). Les inscripcions a les curses infantils es tancaran el mateix 14 de maig o bé quan s’assoleixin els 200 participants (també entre els inscrits a les curses 800 i 150 m, indistintament).

 • Llocs d’inscripció: Per internet, a la pestanya "inscripcions" de la web de la Cursa: http://activitats.corredors.cat/cursasantquirze/cursa/inscripcions/ O també a través de la pàgina http://xipgroc.cat
 Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 7.30 h i fins 30 minuts abans de la sortida de cada cursa, al complex esportiu Can Casablanques. 

 • Cursa oberta a tothom sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat, que accepti el present reglament.

 • La cursa tindrà lloc el dia 17 de maig de 2020 i la sortida i l’arribada estaran situades al complex esportiu Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès.

 • La cursa estarà degudament senyalitzada i autoritzada.

 • Sortida: 9 h Distància: 10 km. Inscripció: Els drets d’inscripció a les curses de 10 km i 5 Km són de 6 €. Amb aquest import s'adquireix el dret a tots els serveis bàsics pel corredor incloent-hi cronometratge, dutxes i serveis, esmorzar complet, guarda-roba, esplai per a infants i ambulància. Si, a més de tot l’anterior, es vol adquirir el record commemoratiu de la cursa, que enguany serà una motxilla, el preu de la inscripció serà de 14 €. L'organització assumeix una part del cost de l'obsequi.

 • Sortida: 11 h Distància: 800 m Cursa NO competitiva. No hi haurà classificacions, ni trofeus per als guanyadors. Tots els participants que arribin a meta rebran un obsequi. Edats: Nenes i nens nascudes/nascuts entre el 2008 i el 2013. Inscripció: Gratuïta.

 • Sortida: 11.15 h Distància: Cursa dels Mussolets – 150m Cursa NO competitiva. No hi haurà classificacions, ni trofeus per als guanyadors. Tots els participants que arribin a meta rebran un obsequi. Edats: Nenes i nens nascudes/nascuts del 2014 en endavant. Inscripció: Gratuïta. Per internet.  L'organització es reserva la possibilitat de dividir els participants de la Cursa dels Mussolets en dues o més proves, en funció del nombre d'inscrits i per motius de seguretat.
Si el dia de la cursa encara queden dorsals disponibles, aquests es posaran a disposició dels corredors fins a esgotar els 200 reservats per les curses infantils.

 • Les curses de 10 i 5 km es cronometraran amb xip ChampionChip. L’organització deixarà un xip d’un sol ús a tots els participants que no tinguin xip groc que s’haurà de retornar al finalitzar la prova.

 • Si no es disposa de Xip Groc, l’organització deixarà un xip d’un sol ús als participants, que s’haurà de retornar al finalitzar la prova. En aquest cas, l’import de la inscripció s'incrementarà en 2 € addicionals. Si el dia de la cursa encara queden dorsals disponibles, es posaran a la venda a un preu de 10 € i sense opció de regal.

 • Hi haurà una zona d’avituallament al km 5 i a l’arribada.

 • Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i zona d’aparcament al complex esportiu de Can Casablanques.

 • El control d’arribada de la cursa de 10 km es tancarà 90 minuts després d’haver-se donat la sortida.

 • PREMIS:
Es lliuraran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria. A la prova de 10 km hi haurà també trofeu pels 3 primers classificats de la general masculina i femenina, així com als 3 primers atletes locals masculins i femenins.
Aquells que tinguin trofeu a la general, no en tindran a la seva categoria.
Els premis no seran acumulables excepte en els premis als atletes locals. El lliurament de premis es farà el mateix dia, a les 10.30 h, abans de les curses infantils.
A la cursa de 5 km, els premis per les 3 primeres classificades i els 3 primers classificats seran en categoria única.

 • Es lliurarà un entrepà i un refresc a tots els participants de totes les Curses.

 • Tots els participants hauran de portar el dorsal ben visible, preferiblement a la part davantera. Qui no el porti podria ser desqualificat.

 • Igualment, tot aquell atleta que retalli el circuit marcat per l’organització serà desqualificat i no tindrà opció de premi ni obsequi a l’arribada.

 • Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit, acompanyades d’un dipòsit de 30 €, una vegada s’hagi acabat la cursa, essent inapel·lable la decisió presa per l’organització.

 • La inscripció comporta l’autorització expressa de la cessió de la imatge personal dels corredors i corredores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà sempre amb caràcter gratuït.

 • Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, gènere i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa.

 • L’organització té contractada, a través de l'Ajuntament, una assegurança d’accidents per a tots els participants, l’assegurança de responsabilitat civil, i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.

 • Tot participant reconeix que es troba en bon estat de salut i eximeix l’organització de la prova de tota responsabilitat en qualsevol conseqüència física que pugui patir en el transcurs de la cursa o després de participar-hi.

 • La inscripció a les diferents curses de SQV és personal i intransferible i suposa l’acceptació del present reglament. No es podrà transferir la participació a terceres persones pel fet de no poder assistir a la prova sense l’autorització de l’organitzador, i això només es podrà fer una vegada arribat al límit d’inscrits.

 • L’organització té contractada, a través de l'Ajuntament, una assegurança d’accidents per a tots els participants, l’assegurança de responsabilitat civil, i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.

 • L’organització declina tota responsabilitat pels possibles perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als inscrits, abans, durant o després de la prova.

 • Protecció de dades i cessió d'imatges: El participant que s’inscrigui a la Cursa se Sant Quirze - Memorial David Rovira autoritza l'organització i als sues patrocinadors, tot complimentant el formulari d’inscripció, a fer la inscripció a través de l'empresa  Chip Timing S.L. (Championchip) B-62426689, a conservar les seves dades per poder fer notificacions relacionades amb la cursa i futures curses, i a la publicació de les mateixes en les classificacions oficials, tant impreses com en pàgines web. Així mateix, la inscripció també suposa el consentiment a l'organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar gratuïtament  les imatges captades de qualsevol participant, sense limitació temporal. En qualsevol moment podrà exercir els seus drets de cancel·lació, rectificació o modificació de les seves dades posant-se en contacte amb l'organització a través de l'adreça cursa.sqv@gmail.com

 • Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no hi estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.