1

L’Associació Esportiva CoRReDoRS.CaT i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, organitzen la 17a edició de la Cursa de 10 km de SQV – Memorial David Rovira, la qual forma part del calendari de la Lliga 2024 Championchip. Simultàniament se celebrarà també una prova de 5 Km, competició de categoria única (masculina i femenina) i posteriorment, dues curses infantils 800m i 150m, en funció de l’edat dels participants. Es convida tots els nascuts entre els anys 2008 i 2011 (inclosos) a participar en la cursa competitiva de 5km. En qualsevol cas, per la inscripció de tot menor d’edat que vulgui participar en les curses de 10 i 5km, es requerirà una autorització d’un tutor responsable, que es demanarà a la mateixa butlleta d’inscripció


2

Cursa oberta a tothom sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat, que accepti el present reglament.


3

La cursa tindrà lloc el dia 19 de maig de 2024 i la sortida i l’arribada estaran situades al complex esportiu Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès. Els dorsals es podran recollir al pavelló que hi ha al costat de la sortida, exclusivament el mateix dia de la Cursa, a partir de les 7:30h


4

La cursa estarà degudament senyalitzada i autoritzada.


5

Les inscripcions a les curses de 10 i 5 km es tancaran el 16 de maig del 2024 a les 8 h del matí o bé si s’arriba als 600 participants (sumats els inscrits a les curses de 10 i 5 km). Les inscripcions 
a les curses infantils es tancaran el mateix 11 de maig o bé quan s’assoleixin els 200 participants (també entre els inscrits a les curses 800 i 150 m, indistintament).


6

Llocs d’inscripció: Per internet, a la pestanya inscripcions de la web de la Cursa: O també a través de la pàgina de XipGroc. Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa des de les 7.30 h i fins 30 minuts abans de la sortida de cada cursa, al complex esportiu Can Casablanques.


7

Categories


Dones nascudes:

1. del 2004 al 2011  

2. del 1984 al 2003

3. del 1974 al 1983

4. del 1964 al 1973

5. abans de 1963

Homes nascuts:

6. del 2004 al 2011  

7. del 1984 al 2003

8. del 1974 al 1983

9. del 1964 al 1973

10. abans de 1963


8

Inscripció: Els drets d’inscripció a les curses de 10 km i 5 Km són de 8 €. Amb aquest import s’adquireix el dret a tots els serveis bàsics pel corredor incloent-hi cronometratge, dutxes i serveis, esmorzar complet, guarda-roba i ambulància. Si, a més de tot l’anterior, es vol adquirir el record commemoratiu de la cursa, què enguany serà un jersei micropolar, el preu de la inscripció serà de 14€. L’organització assumeix la major part del cost d’aquest obsequi.

Si no es disposa de Xip Groc, l’organització deixarà un xip d’un sol ús als participants, que s’haurà de retornar al finalitzar la prova. En aquest cas, l’import de la inscripció s’incrementarà en 2 € addicionals. Si el dia de la cursa encara queden dorsals disponibles, es posarien a la venda a un preu de 10 € i sense opció de regal.


9 Curses Infantils

Cursa 800m


Sortida: 11 h aproximadament (sempre que hagi conclòs el lliurament de Premis de les Curses de 10 i 5km);

Distància: 800 m Cursa NO competitiva. No hi haurà classificacions, ni trofeus per als guanyadors. 

Tots els participants que arribin a meta rebran un obsequi. Edats: Nenes i nens nascudes/nascuts entre el 2012 i el 2017. Inscripció: Gratuïta.

Si el dia de la cursa encara queden dorsals disponibles, aquests es posaran 
a disposició dels corredors fins a esgotar els 200 reservats per les curses infantils.

Cursa 150m


Sortida: 11.15 h aproximadament;

Distància: Cursa dels Mussolets – 150m Cursa NO competitiva. No hi haurà classificacions, ni trofeus per als guanyadors. Tots els participants que arribin a meta rebran un obsequi. Edats: Nenes i nens nascudes/nascuts del 2018 en endavant. Inscripció: Gratuïta. Per internet. L’organització es reserva 
la possibilitat de dividir els participants de la Cursa dels Mussolets en dues o més proves, en funció del nombre d’inscrits i per motius de seguretat.

Si el dia de la cursa encara queden dorsals disponibles, aquests es posaran 
a disposició dels corredors fins a esgotar els 200 reservats per les curses infantils.


10

Les curses de 10 i 5 km es cronometraran amb xip ChampionChip. L’organització deixarà un xip d’un sol ús a tots els participants que no tinguin xip groc que s’haurà de retornar al finalitzar la prova.


11

El control d’arribada de la cursa de 10 km es tancarà 90 minuts després d’haver-se donat la sortida.


12

Hi haurà una zona d’avituallament al km 5 i a l’arribada.

Hi haurà servei de dutxes(*), guarda-roba i zona d’aparcament al complex esportiu de Can Casablanques.

(*) supeditat a la inexistència d’eventuals restriccions per la sequera.


13

Premis. Es lliuraran trofeus als 3 primers classificats de cada categoria. A la prova de 10 km hi haurà també trofeu pels 3 primers atletes locals masculins i femenins, aquests en categoria única. A la cursa de 5 km, els premis per les 3 primeres classificades i els 3 primers classificats seran en categoria única. Aquells que tinguin trofeu a la general, no en tindran a la seva categoria. Els premis no seran acumulables excepte en els premis als atletes locals. El lliurament de premis es farà el mateix dia, a les 10.30 h, abans de les curses infantils.
Es lliurarà un entrepà i un refresc a tots els participants de totes les Curses.


14

Tots els participants hauran de portar el dorsal ben visible, preferiblement a la part davantera. 
Qui no el porti podria ser desqualificat.


15

Igualment, tot aquell atleta que retalli el circuit marcat per l’organització serà desqualificat i no tindrà opció de premi ni obsequi a l’arribada.


16

Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit, acompanyades d’un dipòsit de 30 €, una vegada s’hagi acabat la cursa, essent inapel·lable la decisió presa per l’organització


17

La inscripció comporta l’autorització expressa de la cessió de la imatge personal dels corredors i corredores. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà sempre amb caràcter gratuït.


18

Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom, cognom, gènere i any de naixement es publiquin a les llistes d’inscrits, així com a la de resultats si acaben la cursa.


19

L’organització té contractada, a través de l’Ajuntament, una assegurança d’accidents per a tots els participants, l’assegurança de responsabilitat civil, i compta amb els serveis d’urgència obligatoris per aquest tipus de proves esportives.


20

Tot participant reconeix que es troba en bon estat de salut i eximeix l’organització de la prova de tota responsabilitat en qualsevol conseqüència física que pugui patir en el transcurs de la cursa o després de participar-hi.


21

L’organització declina tota responsabilitat pels possibles perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als inscrits, abans, durant o després de la prova.


22

Protecció de dades i cessió d’imatges: El participant que s’inscrigui a la Cursa se Sant Quirze – Memorial David Rovira autoritza l’organització i als seus patrocinadors, tot complimentant el formulari d’inscripció, a fer la inscripció a través de l’empresa Chip Timing S.L. (Championchip) B-62426689, a conservar les seves dades per poder fer notificacions relacionades amb la cursa i futures curses, i a la publicació de les mateixes en les classificacions oficials, tant impreses com en pàgines web. Així mateix, la inscripció també suposa el consentiment a l’organització i als seus patrocinadors a utilitzar i publicar gratuïtament les imatges captades de qualsevol participant, sense limitació temporal. En qualsevol moment podrà exercir els seus drets de cancel·lació, rectificació o modificació de les seves dades posant-se en contacte amb l’organització a través de l’adreça cursa.sqv@gmail.com


23

Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot el que no hi estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.

TORNAR A L'INICI